Om

Dette er en blogg knyttet til kurset: MED3054: Immunitet – evolusjonære og pasientnære perspektiv. Kurset har gått over to fulle uker i januar-februar fra 2017 til 2020, som et elektivt emne på medisinstudiet ved Universitetet i Oslo. Kurset er åpent for studenter som er ferdig med modul 2, eller 1. termin av modul 3. Det er plass til 20 studenter på kurset.

Kursansvarlig er Anne Spurkland, i samarbeid med Erik Dissen, Mike Daws og fra 2020 også Andreas Lossius. Kursledere har vært Marit Inngjerdingen (2017), Elisabeth Bjørnsen (2018 og 2019) og Hanna Chan (2020).  I tillegg bidrar kliniske miljøer ved Oslo Universitetssykehus til kurset.

For å få bestått kurset kreves det at hver student skriver en tekst på norsk på ca 600 ord, som besvarer et spørsmål stilt av enten en pasient/familiemedlem til en pasient eller kursleder/kursansvarlige, knyttet til et eller annet forhold ved immunitet og sykdom.

De beste tekstene fra kurset vil bli publisert på denne bloggen.

I tillegg til å være en blogg for kurset MED3034 inneholder denne webadressen også noen websider knyttet til undervisning i histologi for medisinstudenter ved Universitetet i Oslo.

Bloggside av Anne Spurkland, sist oppdatert 14. mars 2020

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s